Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Eric
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Dit zijn onze aanhangwagens

Bij Van der Horst Aanhangwagens vind je geremde en ongeremde aanhangwagens tot 3.500 kilo. Alleen van A-merken en ons eigen merk HOKA. Wij weten hoe belangrijk een goede aanhangwagen is. De ideale aanhanger levert je tijd en dus geld op. Staat jouw ideale aanhangwagen er niet tussen? Kijk dan eens bij onze speciaalbouw.

Hoe kies ik de juiste aanhangwagen?

Omdat we een groot aanbod aanhangwagens hebben, kunnen we ons voorstellen dat het moeilijk is om een keus te maken. Wij helpen je door gerichte vragen te stellen over het gebruik van de aanhangwagen. Want een aanhangwagen moet bij jou en je klussen passen. Of je nu hovenier, aannemer, glaszetter, motorcrosser of doe-het-zelver bent. Let op: wij zijn goudeerlijk. Als je het met minder af kan, zeggen we dat ook. Bel ons voor advies of nog beter: kom langs aan de Draaiing in Nunspeet.

Wat kost een aanhangwagen?

Dat is moeilijk te zeggen. De prijs van een aanhangwagen is onder meer afhankelijk van de afmetingen en het materiaal. Wil je niet te veel geld kwijt? Kijk dan eens naar de Ansems GTR. Heel aantrekkelijk voor de particulier!

Merken aanhangwagens

Wij zijn trots op ons eigen merk aanhangwagens HOKA. Van der Horst is gespecialiseerd in speciaalbouw en maatwerk. We ontwerpen voor jou de perfecte aanhangwagen en bouwen ‘m in onze werkplaats op. Dat vinden we mooi werk. Daarnaast verkopen we ook andere A-merken: Anssems, Henra, Hulco, Humbaur, Hapert, Sirius en Saris. Stuk voor stuk betrouwbare aanhangwagens voor jouw klus, hobby of vakantie. Als het nodig is, passen we een standaardwagen aan naar jouw wensen. Wij zeggen: kan niet bestaat niet.

Populaire aanhangwagens

Dit zijn de populairste aanhangwagens bij Van der Horst:

Kipper

Een kipper wordt vooral door professionals gebruikt. Omdat lossen met een kipper heel eenvoudig is, is hij geschikt voor het vervoeren van bulk- en stortgoederen. Handig dus voor aannemers, hoveniers, stratenmakers, infra- en klusbedrijven.

Plateauwagen

Een plateauwagen heeft de laadvloer boven de wielen. Zo kun je met bijvoorbeeld een heftruck gemakkelijk laden vanaf de zij- of achterkant. Van der Horst aanhangwagens kan deze plateauwagens leveren met of zonder de volledig wegklapbare aluminiumborden. De plateauwagen is er in een enkel- en of tandemas-uitvoering in verschillende gewichten. Je kunt ook kiezen voor een gemonteerde slede voor het opbergen van rijplaten in combinatie met een verlaagd onderstel. Een multifunctionele aanhangwagen dus!

Gesloten bakwagen

Gesloten aanhangwagens zijn ideaal voor droog, schoon en veilig transport. We hebben een groot assortiment in gewichten, lengte, breedte en hoogte. Het chassis voor een geremde wagen bestaat voornamelijk uit kokerprofielen voor een zeer stabiele basis, bij de ongeremde uitvoeringen is het chassis vanzelfsprekend constructief lichter gebouwd.