Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Onderhoud van aanhangwagens

Je aanhangwagen moet altijd in topconditie zijn. Want pech is gevaarlijk én houdt je werk of klus op. Bij Van der Horst Aanhangwagens kun je terecht voor het complete onderhoud van je aanhangwagen. Onze onderhoudsmonteurs voor aanhangwagens zijn gecertificeerde keurmeesters. Ze kennen de wettelijke eisen en normen voor de veiligheid en betrouwbaarheid van aanhangwagens als de broekzak van hun overall.

Wat houdt onze onderhoudsservice in?

Uitgebreide onderhoudscheck

Controleren alle vitale onderdelen van je aanhangwagen. Denk aan remmen, banden, chassis, opbouw en verlichting.

Smeren, afstellen en onderdelen vervangen

Smeren alle onderdelen, stellen alles goed af en vervangen onderdelen. Alleen als het nodig is natuurlijk.

Krijg vooraf een prijsopgave

Geven vooraf een prijsopgave wanneer reparatie nodig is. Geen verrassingen dus. Jij bepaalt of wij een reparatie uitvoeren of niet.

Compleet overzicht van werkzaamheden

Geven je na afloop een onderhoudsrapport mee met een compleet overzicht van alle werkzaamheden en eventuele reparaties.

Reparatie van aanhangwagens

Grote reparaties plannen we in. Maar is er iets kleins kapot aan je aanhangwagen? Doet het knipperlicht het niet? Zit je rem vast? Kun je je werk niet doen? Kom dan langs, wij regelen het. Als dat niet uitkomt, halen we de aanhangwagen op, repareren ‘m en brengen de kar zo snel mogelijk weer terug. Naar huis of daar waar je bezig bent. Bij Van der Horst snappen we dat je je aanhangwagen niet kunt missen, daarom staat er altijd een gratis leenaanhangwagen voor je klaar. Zo kan het werk doorgaan.

Goed onderhoud is belangrijk

Het is belangrijk om je HOKA-aanhangwagen goed te onderhouden en als het nodig is meteen te laten repareren. Dit doen wij graag voor je, maar kan ook via andere erkende onderhouds- en reparatiebedrijven.

Heb je onderhouds- en reparatie-informatie van ons nodig? Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen - het goede onderdeel van je HOKA-aanhanger te leveren of de juiste informatie te delen - vragen wij om de volgende gegevens:

• Chassisnummer/VIN-nummer van het typeplaatje

• Een eventuele foto van het onderdeel

• Duidelijke omschrijving van wat je nodig hebt

Maak een afspraak voor een onderhoud- of reparatiebeurt.

Vul het formulier en we helpen je zo snel mogelijk weer op weg. Is er haast bij? Bel ons dan op 0341-270605 of kom meteen langs aan de Draaiing. Wij regelen het.

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnenkort contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.