Hoe het begon

Het verhaal van Van der Horst Aanhangwagens begint op het erf van Jan van der Horst in Elspeet. Met wat karren in het grind en een schuurtje als werkplaats. Als jochie gaat Eric Noorderijk al kijken bij Jan. Eenmaal veertien mag hij klusjes doen. Gaatjes boren, karren poetsen, dat werk. Jaren later komt hij in dienst. Eric haalt al zijn vakdiploma’s en regelt de Europese typekeuring. In 2001 neemt hij Van der Horst over. Verhuist naar Nunspeet en breidt zijn team uit met vakmensen met dezelfde instelling als hij: kan niet bestaat niet.

Kwaliteit

Wie kwaliteit waardeert…

…moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. We leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij onze meer dan 100.000 tevreden klanten. We hebben onderdelen in eigen beheer en zijn Europees gecertificeerd. Onze jongens zijn vakmensen: ze weten wat ze doen en vervullen zonder problemen jouw wensen voor jouw aanhangwagen.

Vertrouwen

Op ons kun je bouwen

Je kunt altijd bij ons terecht met je aanhangwagen. Kom gewoon langs aan de Draaiing in Nunspeet, dan helpen we je meteen. We maken tijd voor je, denken mee en doen niet moeilijk. Een snelle reparatie uitvoeren? Een aanhangwagen uitlenen? Dat vinden wij gewoon.

Samen winnen

En... We doen het nooit alleen!

Wij zien ons vak als topsport. We willen steeds beter worden. Ons jonge, hechte team is op elkaar ingespeeld. Samen doen we er alles aan om onze klanten te helpen. Als de klant tevreden is én blijft, zijn wij het ook. Win-win dus!

Ons team

De kartrekkers van Van der Horst

Eric Noorderijk
Eigenaar
Aleida Noorderijk
Administratie
Henrik de Groot
Werkplaats
Yannick Ton
Werkplaats
Evelien Mulder
Administratie
Gerben Compaijen
Werkplaats
Arjan Hofman
Verkoop
Gerrard vd Hardenberg
Werkplaats
Sven Noorderijk
Werkplaats
Nick Heij
Werkplaats

Ik ben een sporter, dus ik wil altijd het beste resultaat. Ook in mijn werk. En dan vooral voor de klanten. Met z’n allen helpen we ze zo goed én zo snel mogelijk.

Arjan Hofman

Verkoop

‘Onze speciaalbouw is écht speciaal. We zetten een idee van een klant om in een aanhanger die aan alle wensen voldoet en Europees goedgekeurd is. Machtig mooi!’

Gerben Compaijen

Werkplaats

‘Van onderhoudsbeurt en reparatie tot een heel nieuwe aanhangwagen opbouwen: ons werk is heel gevarieerd. Geen dag is hetzelfde, ons doel wel. We doen er alles aan om de klanten te helpen.’

Nick Heij

Werkplaats

'Er hangt hier een fijne sfeer. We doen het met z’n allen, in je eentje red je het niet. Regelmatig zie ik een aanhangwagen die we samen hebben gemaakt. Dat maakt me trots.'

Gerrard vd Hardenberg

Werkplaats