Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Bakwagen

De bakwagen is een geschikte aanhanger voor particulier gebruik. Voor tuinafval wegbrengen of snel een nieuwe tafel ophalen. De bakwagen is er in verschillende maten en uitvoeringen. Ongeremd tot 750 kg of geremd vanaf 750 kg. Voor hobbyist of professional, altijd heeft Van der Horst aanhangwagens een passende bakwagen.

Een open bakwagen komt altijd van pas

Ook thuis. Met een traditionele open bakwagen heb jij op elk moment van de dag een handige aanhanger staan. De open bakwagens van Van der Horst aanhangwagens zijn betaalbaar en van topkwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. We voeren meerdere A-kwaliteit merken, wat betekent dat we je altijd de beste opties kunnen bieden. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog jouw eigen aanhanger in huis en maak het vervoeren van spullen of het afvoeren van afval een stuk makkelijker!

Bakwagen modellen

De standaard open bakwagens van Van der Horst aanhangwagens hebben een bruto draagvermogen van 500 kg tot 3500 kg. Geschikt voor kleine en grote klussers. De open bakwagens zijn ongeremd leverbaar tot een draagvermogen van 750 kg. Vanaf een bruto draagvermogen van 750 kg worden de open bakwagens geremd geleverd.

Wij hebben ook bakwagens met een groot draagvermogen. Die zijn vooral geschikt voor professioneel gebruik. Welke variant je ook kiest, onze aanhangwagens gaan jaren mee. Veilig en sterk.