Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Schaftwagen

Schaftwagen ook wel bouwkeet, schafkeet of pipowagen genoemd. Wij vinden het allemaal goed. De schaftwagen wordt ingezet als kantine op een bouwplaats. Als kantoor of toiletvoorziening. Maar ook als tijdelijke opslagplaats. Met een fijne schaftwagen zorg je voor een warme en droge plek. Ideaal voor bijvoorbeeld schilders en bouwvakkers.

Onze schaftkeet is onderhoudsvriendelijk en duurzaam gebouwd. Zo heb jij jarenlang plezier van de schaftwagen. Je kan de schaftwagen leeg of ingericht bij ons afnemen. Voor bedrukking (bijvoorbeeld in huisstijl), neem contact op voor de mogelijkheden. Die zijn er uiteraard. Kan niet, bestaat niet bij Van der Horst aanhangwagens.

Wat kost een schaftwagen?

Bij ons heb je een schaftwagen vanaf €9.400,- excl. btw. Afhankelijk van de opties die jij kiest. Wil je de schaftwagen ingericht of kaal? Bedrukt of liever wit. Bespreek de opties en wij maken een passende offerte voor je.

Wat weegt een schaftwagen?

Het eigen gewicht van de schaftwagen is 890 kg. Het laadgewicht zit op ongeveer 510 kg. Samen kom je dan op een gewicht van 1400 kg.