Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Machinetransporter

Machinetransporters zijn er in veel soorten en maten. Ze zijn gemaakt voor het transport van machines op wielen of rupsbanden. Denk aan een minishovel, een hoogwerker, een shovel of zitmaaier. Van der Horst aanhangwagens heeft een mooie selectie robuuste machinetransporters. De machinetransporter onderscheid zich van een autotransporter of multitransporter. Door een kleinere oprijhoek en een zwaardere constructie van de laadvloer.

Machinetransporter voor professioneel gebruik

Professionals vertrouwen elke dag weer op de kwaliteit van de Terrax machinetransporter. En belasten deze tot het uiterste. Een uitdaging waar de Terrax voor gemaakt is. Het sterke chassis met veel langsliggers uit kokerprofiel ondersteunen de aluminium vloer perfect. Deze lage laadvloer in combinatie met de robuuste oprijklep, de baksteun, volop bindmogelijkheden en de geïntegreerde verlichting maakt de Terrax een professioneel stuk gereedschap. Perfect voor mobiele graafmachines, hoogwerkers, schaarliften en shovels.

Machinetransporters van Hulco

Hulco heeft met de Terrax een professionele lijn machinetransporters neergezet. Speciaal voor minder zwaar transport zijn de Terrax-Basic modellen gemaakt. Ze zijn uitgevoerd met een sterke multiplex laadvloer. Ideaal voor het transport van ATV’s, Quads, tuin- en parkmachines.

Het basismodel voor een machinetransporter

De TERRAX-Basic heeft als basis een robot gelast chassis en is volbad verzinkt. De sterke oprijklep met een hoogte van 100 cm loopt over de hele vloerbreedte. Met een laadvloerhoogte vanaf 32 cm is op- en afrijden van de machinetransporter een koud kunstje. De verlichting, assen, koppeling en oplooprem zijn van goede kwaliteit. Zo beleef jij jarenlang plezier aan deze onderhoudsvriendelijke aanhangwagen! Alles behalve basis ;-).