Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Autotransporter

Een autotransporter ook wel autoambulance genoemd, is gemaakt voor het vervoeren van auto's. Onze modellen kun je ook gebruiken voor het vervoeren van andere zware voertuigen. We hebben autotransporters van Hulco, Anssems en Henra. Stuk voor stuk merken met betrouwbare en sterke machinetransporters. Kantelbare en niet kantelbare autotransporters. Met een laadvermogen van 1200 kg tot wel 3500 kg. Staat jouw favoriete model er (niet) tussen? Kan niet, bestaat niet. Neem dan contact op per App, mail of telefoon. We helpen je graag.

Een autotransporter die veilig en betrouwbaar is

Of je nu particulier bent of hoort bij hulpdiensten of een verhuurbedrijf. Jij wil jouw lading veilig vervoeren. Met de autotransporters van Van der Horst Aanhangwagens kun je veilig de weg op. Onze bouwers en keurmeesters werken elke dag aan de kwaliteit van jouw aanhangwagen. Ze zorgen bij een autotransporter voor een constante en juiste verdeling van de lading. Een hobbel in de weg heeft zo geen invloed op de ligging van jouw aanhangwagen.

Extra opties voor een autotransporter

Steunpoten geven extra stabiliteit tijdens het op- en afrijden. Asschokbrekers zorgen voor meer rijcomfort. Extra bindmogelijkheden? Gebruik het voorrek. Het reservewiel zorgt voor minder oponthoud bij bandenpech. Wil je naast een auto nog meer vervoeren? Ga dan voor de aluminium opzetborden. Je leest het al, alles is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Dan maken wij een passend aanbod.