Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Paardentrailer

Paardentrailers moeten aan strenge eisen voldoen. Dat snappen we bij Van der Horst Aanhangwagens. Jij wil jouw paarden veilig en comfortabel van punt A naar punt B vervoeren. Wij bieden een mooie selectie paardentrailers aan. Waaronder modellen van toonaangevende merken als Anssems, Sirius, Henra en Bockman. Met ons assortiment kun jij erop vertrouwen dat zowel jij als jouw dieren de reis met gemak doorstaan.

Kenmerken van onze paardentrailers

Onze paardentrailers zijn ontworpen met de grootste aandacht voor detail en veiligheid. Ze zijn uitgerust met robuuste laadkleppen, ruime interieurs om jouw dieren comfortabel te huisvesten. En een effectieve ventilatie om ervoor te zorgen dat jouw paarden tijdens de reis voldoende frisse lucht krijgen. Daarnaast beschikken al onze trailers over panieksluitingen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw dieren.

Duurzame paardentrailers: dat is maatwerk

Bij Van der Horst Aanhangwagens begrijpen we dat elke paardenbezitter andere wensen heeft. Daarom bieden we paardentrailers die volledig zijn gemaakt van aluminium of kunststof. Deze materialen zorgen ervoor dat jouw trailer opgewassen is tegen langdurig en intensief gebruik. Wat zorgt voor een langere levensduur. We bieden verschillende modellen aan, met opties als een zadelkamer, enkele of dubbele paardentrailers, en trailers met een extra lage instap. Laat ons jouw wensen weten, en wij vinden de perfecte trailer voor jouw situatie.

De beste keuze voor jouw paardentrailer

Bij Van der Horst Aanhangwagens kun je altijd rekenen op de beste keuze en kwaliteit als het gaat om paardentrailers. Jouw tevredenheid en de veiligheid van jouw paarden staan bij ons voorop.