terug naar Aanhangwagens

Veetrailer

Kleinvee en grootvee voeren doet u met de veetrailers van Van der Horst Aanhangwagens. Wij bouwen veetrailers in samenspraak met onze afnemers. Trailers voor het vervoeren van pony's, kalveren, geiten, varkens of stieren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van uw veetrailer. Wij staan met ons team voor u klaar!

Veilig de weg op met een Van der Horst veetrailer

U wilt veilig de weg op met uw veetrailer en uw dieren in goede gezondheid afleveren op de plaats van bestemming. Dat doet u met een veetrailer van Van der Horst aanhangwagens. Onze trailers zijn geschikt voor het vervoeren van diverse soorten vee: pony’s, kalveren,varkens, schapen, geiten of stieren. Onze veetrailers kunnen dus ook grootvee vervoeren. Desgewenst passen wij een bestaande trailer aan naar uw wensen, door deze bijvoorbeeld hufterproof te maken. Zo vervoert u niet alleen veilig maar gaat uw trailer ook lang mee.

Diverse uitvoeringen veetrailers

Van der Horst aanhangwagens biedt uiteenlopende uitvoeringen aan. Het bruto draagvermogen kan varieeren van 750 kg tot 3500 kg  Alle trailers die we leveren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, kunststof en RVS. Hierdoor gaat uw trailer lang mee en is deze goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden en vuil. Een oploopklep met drijfhekken maken het eenvoudiger uw vee in de veetrailer te drijven, waarna u de trailer afsluit voor veilig en verantwoord vervoer.

Meer informatie over prijzen

De prijs van de te leveren veetrailers is deels afhankelijk van uw specifieke wensen. Daarom raden wij u aan contact op te nemen voor informatie over onze prijzen. Bel ons, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard zullen we uw wensen vertalen naar de voor u perfecte veetrailer.
terug naar Aanhangwagens

Grootveewagens HOKA

Prijs op aanvraag

Titan Veewagen

Maatvoering: 350x160 LxBxH
Bruto draagvermogen: 2700 kg
Prijs op aanvraag