Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Veetrailer

Jij zoekt een veetrailer? Bij van der Hors aanhangwagens bouwen we kleinveetrailers. Voor schapen, varkens of geiten. En grootveetrailers voor pony's, kalveren of stieren. Een veetrailer is een gesloten aanhangwagen waarmee jij veilig en droog je vee kan vervoeren. Een veetrailer is veel lager dan een paardentrailer. Vragen? Bel, app of mail ons gerust.

Veilig op weg met een veetrailer van Van der Horst aanhangwagens

Je wil veilig de weg op met jouw veetrailer. En jouw dieren veilig brengen op de plaats waar ze moeten zijn. Dat kan met een veetrailer van Van der Horst aanhangwagens. Onze trailers zijn geschikt voor het vervoeren van verschillende soorten vee: pony’s, kalveren, varkens, schapen, geiten of stieren. Onze veetrailers kunnen ook grootvee vervoeren. Speciale wensen voor jouw grote of kleine veetrailer? Kan niet, bestaat niet bij ons. We maken iedere veetrailer hufterproof. Dan kan jij veilig op weg en jarenlang genieten van jouw trailer.

Veetrailers in verschillende uitvoeringen

Van der Horst aanhangwagens biedt verschillende uitvoeringen aan. Het bruto draagvermogen kan varieeren van 750 kg tot 3500 kg  Alle trailers die we leveren zijn gemaakt van materialen van kwaliteit zoals aluminium, kunststof en RVS. Zo gaat jouw veetrailer lang mee en is deze goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vuil. Een oploopklep met drijfhekken maken het eenvoudiger het vee in de veetrailer te drijven.

Kleinveetrailer

De HOKA kleinveetrailer wordt als standaard model en uitvoering gebouwd. Met een afmeting van 200x125x125; een neergaande achterklep met hardhouten latten; mestdrempel; anti-slipvloerplaat; paniekhek en afsluitbare ventilatie.

Heb je speciale wensen om het vervoeren van jouw vee fijner te maken? Die uitdaging gaan we aan. We leveren de beste kleinveetrailer voor jou, tegen scherpe prijzen.

Grootveetrailer

Naast kleinveetrailers bouwen we ook veetrailer voor grootvee. Wagens voor pony's, kalveren, of zelfs stieren, we maken ze passned op het tevervoeren vee, al dan niet hufterproof.

Wat kost een veetrailer?

De prijs van een veetrailer is afhankelijk van jouw wensen. Daarom raden wij je aan contact op te nemen voor informatie over onze prijzen. Bel ons, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan vertalen we jouw wensen naar een veetrailer op maat.