Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Plateauwagen

Een plateauwagen heeft de laadvloer boven de wielen. Zo kun je met bijvoorbeeld een heftruck gemakkelijk laden vanaf de zij- of achterkant. Van der Horst aanhangwagens kan deze plateauwagens leveren met of zonder de volledig wegklapbare aluminiumborden. De plateauwagen is er in een enkel- en of tandemas-uitvoering in verschillende gewichten. Je kunt ook kiezen voor een gemonteerde slede voor het opbergen van rijplaten in combinatie met een verlaagd onderstel. Een multifunctionele aanhangwagen dus!

Geremde plateauwagen - laad makkelijk!

Deze plateauwagen heeft zijn laadvloer boven de wielen, waardoor je gemakkelijk kunt laden vanaf de zijkant of de achterkant, bijvoorbeeld met een heftruck. Van der Horst aanhangwagens kan deze plateauwagens leveren met of zonder volledig inklapbare aluminium zijkanten. Sterke trek-schuifgrendels zorgen ervoor dat deze aluminium zijkanten stevig vastzitten. Hierdoor wordt de wagen helemaal compleet.

Je kunt deze plateauwagens krijgen met enkele of dubbele assen en in verschillende gewichtsklassen. Dit maakt ze geschikt voor allerlei soorten werkzaamheden. Of je nu een ongeremde enkelas of een tridemasser nodig hebt, we hebben altijd een transportoplossing die aan jouw wensen voldoet.

Als standaardoptie, of naar keuze, kunnen we een gemonteerde slede toevoegen om rijplaten op te bergen. In combinatie met een verlaagd onderstel worden deze plateauwagens multifunctioneel en kunnen ze worden ingezet door professionals zoals jij.