Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Bagagewagen

Ben jij op zoek naar een handige bagagewagen voor jouw vakantie of markthandel? Of heb jij een montageaanhangwagen voor gereedschap nodig? Onze bagagewagens zijn de oplossing!

Bagagewagens in verschillende maten en uitvoeringen

Onze bagagewagens zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten, variërend van 150 tot 301 cm. Kies tussen ongeremde, geremde of tandemas uitvoeringen. Standaard zijn ze voorzien van een 500 of 750 kg ongeremde as, of een 750 tot 1200 kg geremde as.

Duurzaam en handig in gebruik

Onze bagagewagens hebben een volledig aluminium opbouw, een deksel met imperial en gasveren, grote wielen, een neuswiel en nummerplaatklemmen. Bovendien zijn ze volledig afsluitbaar, zowel de deksel als de achterklep.

Onze standaard bagagewagens zijn geschikt voor tal van doeleinden. Zoek jij een specifieke uitvoering? We kunnen ook een standaard model aanpassen naar jouw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Van der Horst Aanhangwagens?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren, bouwen en repareren van aanhangwagens, weten wij welke aanhangwagen geschikt is voor jou. Onze aanhangwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik. We bedienen zowel particulieren als ondernemers.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige bagagewagen? Onze Anssems bagagewagens zijn de perfecte keuze voor jouw vakanties, klussen en professioneel gebruik. Ontdek onze modellen in de showroom en stel ze samen volgens jouw wensen.