Europees gecertificeerd
100% kwaliteit & service
Speciaalbouw HOKA-aanhangwagens
100+ wagens op voorraad

Liever een aanhanger op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nu open, tot 17:00 uur
Bel met Arjan
0341-270605
App via WhatsApp
Tussen 08:00 - 17:00

Gesloten aanhanger

Onze gesloten aanhangwagens zijn ontworpen om jouw lading droog, schoon en veilig te houden tijdens het transport. Met een ruime keuze in gewichten, lengtes, breedtes en hoogtes, kun je altijd een gesloten aanhangwagen kiezen die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een tandemasser, enkelasser, of tridem, je vindt het allemaal bij ons. We hebben een breed assortiment gesloten aanhangwagens.

Stabiele basis voor geremde aanhangwagens

Voor onze geremde aanhangwagens bestaat het chassis voornamelijk uit kokerprofielen, wat zorgt voor een stabiele basis. Dit zorgt dat jouw lading veilig wordt vervoerd, zelfs op ruige wegen. We begrijpen het belang van stabiliteit en duurzaamheid, en daarom bieden we alleen de beste aanhangwagens.

Lichtgewicht constructie voor ongeremde uitvoeringen

Als je op zoek bent naar een ongeremde aanhangwagen, kun je erop vertrouwen dat het chassis constructief lichter is gebouwd. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben voor elke toepassing de juiste oplossing.

Bij Van der Horst Aanhangwagens staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte gesloten aanhangwagen voor jouw transportbehoeften. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid die wij bieden.