Speciaalbouw aanhangwagens

Staat jouw ideale aanhangwagen niet tussen ons aanbod aanhangwagens? Heb je speciale wensen voor jouw aanhangwagen? Van der Horst is gespecialiseerd in speciaalbouw en maatwerk. We ontwerpen voor jou de perfecte aanhangwagen. Dat vinden we machtig mooi. We kunnen standaardaanhangwagens aanpassen. Of we bouwen in onze werkplaats een aanhangwagen op maat van ons eigen merk HOKA. Het kan niet bestaat niet.

Wij bouwen op maat

Wij willen het allerbeste voor jou als klant, da’s logisch. Dus als een standaard aanhangwagen nét niet aan al je wensen voldoet - als je bijvoorbeeld liever haken dan ogen aan je aanhanger hebt, als je niet één maar drie zijluiken handiger vindt - dan leveren wij maatwerk. Wij passen de aanhangwagen zo aan dat-ie uniek wordt voor jou. In de afgelopen 40 jaar hebben we al tig maatwerkoplossingen bedacht. Voor hoveniers, stratenmakers, glaszetters en andere professionals én voor particulieren die kwaliteit waarderen.

Ons eigen merk HOKA

We zijn trots op ons eigen merk aanhangwagens: HOKA. Heb je speciale wensen voor jouw aanhangwagen? Of zoek je een oplossing voor dat ene vervoersprobleem dat je telkens tijd (en dus geld) kost? In onze werkplaats maken wij aanhangwagens op maat. Wij bedenken de ideale aanhangwagen voor je en bouwen ‘m op. Enkel-, tandem- en tridemassers, kippers, open en gesloten wagens.

Ook een aanhangwagen op maat gemaakt?

Wij helpen je makkelijk en snel op weg. Vul dit formulier in en we nemen contact met je op. Je mag ons ook direct contacten op 0341-270605.

Bedankt dat je contact opneemt!

We nemen spoedig contact met je op.
Eric Noorderijk
Oops! Daar ging iets fout met het invullen.

Aanhangwagens met typegoedkeuring

Onze speciaal gebouwde HOKA-aanhangwagens zijn voorzien van Europese typegoedkeuring. Dat betekent dat onze aanhangwagens én ons productieproces voldoen aan de strenge technische eisen die in Europa gelden. En dat is uniek: er zijn in Nederland slechts een handvol aanhangwagendealers die deze typegoedkeuring hebben. Elke aanhangwagen die onze loods verlaat, heeft een geldige COC-verklaring. Dit is een Certificat Of Conformity ook wel een Certificaat van Overeenstemming (CVO). Zo weet je zeker dat jouw aanhangwagen voldoet aan de Europese richtlijnen.