Onderhoud en reparatie

Onderhoud van uw aanhangwagen

Een betrouwbare aanhangwagen: "belangrijk voor de professional"

Boottrailers, verkoopwagens, autoambulances, kiepers, paardentrailers, enkel- en tandemassers voor de aan- en afvoer van materialen... Dagelijks ''bevolken'' tienduizenden aanhangwagens de wegen in ons land.

Voor menig aanhangwagen gebruiker is dit materieel onmisbaar, maar dan moet het wel deugdelijk, veilig en altijd betrouwbaar zijn, want pech of ongeval belemmert de voortgang in uw werk en dat is lastig, zeker als u het toch al zo druk hebt....

Daarnaast stellen steeds vaker ook opdrachtgevers (veiligheids)eisen,  zo zijn veel bedrijven van uit de VCA (veiligheid certificaat voor aannemers) verplicht hun aanhangwagens minimaal jaarlijks te laten onderhouden.


Toch wordt onderhoud meer dan eens vergeten of naar een 2e plan geschoven, plotselinge en onaangename verrassingen zijn dan veelal het gevolg...

... of zou dat ook anders kunnen?

van der Horst aanhangwagens vindt van wel!!! Daar kunt u terecht voor het complete onderhoud van uw aanhangwagen. Een grondige inspectie van alle vitale onderdelen, die gesmeerd, afgesteld en indien nodig vervangen worden, waarvan u (wanneer u dat wenst) vooraf een prijsopgave kunt krijgen, ook als de kosten tegenvallen zullen we eerst met u contact opnemen alvorens we gaan repareren.

U ontvangt een uitgebreid onderhoudsrapport met een compleet overzicht van de werkzaamheden en eventuele reparaties, de aanhangwagen wordt voorzien van een onderhoudssticker als bewijs voor zowel u als uw opdrachtgevers en de overheid dat het met de veiligheid goed zit en dat uw aanhangwagen weer volledig bedrijfsklaar en betrouwbaar is.

Wij, van Van der Horst aanhangwagens, hebben gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis op het juiste niveau houden. Als geen ander kennen zij de wettelijke eisen en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid, zij bouwen uw aanhangwagen en weten als de beste hoe deze optimaal in bedrijf te houden is.

Wanneer u uw aanhangwagen niet kunt missen stellen wij gratis een leen-aanhangwagen ter beschikking zodat u verder kunt met uw werkzaamheden.

Bel voor een afspraak.