Onderhoud en reparatie van aanhangwagens

Onderhoud van uw aanhangwagen

Een betrouwbare aanhangwagen: "belangrijk voor de professional"

Boottrailers, verkoopwagens, autoambulances, kippers, paardentrailers, enkel- en tandemassers voor de aan- en afvoer van materialen. Dagelijks gebruiken tienduizenden aanhangwagens de wegen in ons land. Om veilig een aanhangwagen te gebruiken moet het materiaal van de aanhangwagen in orde zijn. U wilt voorkomen dat u pech krijgt voor uw veiligheid en voortgang in uw werk of klus. Ook vanuit de VCA zijn bedrijven verplicht om de aanhangwagens jaarlijks te laten controleren en onderhouden.

Toch wordt onderhoud vergeten of naar een 2e plan geschoven met als gevolg plotselinge en onaangename verrassingen.


Onderhoudsservice voor aanhangwagens

Van der Horst Aanhangwagens is ervan overtuigd dat aanhangwagens veilig de weg op moeten voor de veiligheid van iedere weggebruiker. Daarom kunt u bij ons terecht voor het complete onderhoud van uw aanhangwagen.

Inhoud van de onderhoudsservice:

Wij bieden de volgende werkzaamheden aan in de onderhoudsservice van uw aanhangwagens:
  • Een grondige inspectie van uw aanhangwagen
  • Smeren, afstellen en ,indien nodig, vervangen van onderdelen.
  • Mogelijkheid om bij reparatie vooraf een prijsopgave te krijgen.
  • U ontvangt een onderhoudsrapport met een compleet overzicht van werkzaamheden.

U ontvangt een uitgebreid onderhoudsrapport met een compleet overzicht van de werkzaamheden en eventuele reparaties. De aanhangwagen wordt voorzien van een onderhoudssticker als bewijs voor zowel u als uw opdrachtgevers dat uw aanhangwagens voldoen aan de veiligheidseisen. Uw aanhangwagen is volledig bedrijfsklaar en betrouwbaar.


Onderhoudsmonteurs voor aanhangwagens

Bij Van der Horst aanhangwagens werken gecertificeerde keurmeesters die hun technische kennis op het juiste niveau houden. Als geen ander kennen wij de wettelijke eisen en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Wij bouwen uw aanhangwagen en weten als de beste hoe deze optimaal in bedrijf te houden is. Wanneer u uw aanhangwagen niet kunt missen stellen wij gratis een leen-aanhangwagen ter beschikking zodat u verder kunt met uw werkzaamheden.


Opvragen onderdelen en onderhoudsinformatie

Het is van belang om uw Hoka aanhangwagen goed te onderhouden, dit kunnen wij voor u doen maar kan ook via erkende onderhouds-, reparatiebedrijven. De beschikbare onderhouds- en reparatie informatie wordt op verzoek van iedere belanghebbende beschikbaar gesteld.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn om u het juiste onderdeel of informatie voor uw Hoka aanhangwagen te kunnen leveren vragen wij u om onderstaande gegevens:

Chassisnummer/ VIN nummer van het typeplaatje
Een eventuele foto van het onderdeel
Duidelijke omschrijving wat u nodig bent
Via onderstaande contact kunt u uw aanvraag doen:

Business whatsapp: 0341-270605
Mail: info@vanderhorstaanhangwagens.nl
Telefonisch info; 0341-270605


Meer weten over de onderhoudsservice voor aanhangwagens?

Wilt u meer weten over de onderhoudsservice voor aanhangwagens? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.