Van gewone Henra's tot speciale aanhangwagens

Nick Heij
8/3/2023

Vanaf het allereerste begin zijn ze al klant bij Van der Horst Aanhangwagens: Rietbeheer uit Ermelo. Dan zou je denken dat ze wel tevreden zijn... Hoog tijd om dat te checken bij de eigenaren, die in de loop van de tijd veertien aanhangwagens bij ons kochten.

Van gewone Henra's tot speciale aanhangwagens

De mannen van Rietbeheer zijn specialisten in het onderhoud van rieten daken. Ook zijn ze sterren in het schoonmaken van pannendaken met hun zelfontwikkelde Dakschuim. Voor het vervoeren van riet en steigers en de machines met Dakschuim gebruikt Rietbeheer aanhangwagens.

“Dat zijn ‘gewone’ Henra’s”, vertelt eigenaar Boelie van der Beek. “Maar Van der Horst bouwt ook speciale aanhangwagens voor onze dakschuimmachine.

We hadden een idee hoe die aanhanger eruit moest zien, Eric heeft het verder uitgedacht en geprofessionaliseerd.

Met vooral veel aandacht voor de assen, die een flink gewicht moeten dragen. Het eindresultaat is een supermooi ingerichte kar. Onze jongens hebben nu alles aan boord. En de aanhanger is overdekt met zeil en voorzien van binnenverlichting, waardoor ze altijd een droge, lichte werkruimte hebben. Dat werkt heerlijk. Inmiddels heeft Van der Horst tien van deze aanhangwagens gemaakt.”

aanhanger overdekt met zeil en voorzien van binnenverlichting

Regelmatig onderhoud van de aanhangwagens

Ook voor onderhoud komen de aanhangwagens van Rietbeheer en Schoonpannendak bij ons in de werkplaats. “Onze jongens moeten veilig de weg op. Dankzij het regelmatige onderhoud zijn onze aanhangers altijd tiptop in orde. Extra fijn: als de jongens onderweg wat hebben, komt Van der Horst naar ze toe. En ze hebben een haal- en brengservice. Ons werk kan dus altijd doorgaan.”

Ik vertrouw Van der Horst Aanhangwagens blind

Door de jarenlange samenwerking weten Rietbeheer en wij precies wat we aan elkaar hebben.

“Van der Horst is ontzettend klantgericht. Ze hebben veel aandacht voor bestaande klanten. Afspraak is afspraak. Dat klinkt cliché, maar weinig bedrijven komen dat écht na. Ik vertrouw Van der Horst blind. Als we een kar nodig hebben, zeg ik tegen Eric: lever maar. Hij bepaalt zelfs de prijs! Het is altijd goed.”