terug naar Aanhangwagens

Reclamewagen

De HOKA reklamewagen is uitermate geschikt om uw bedrijf of een evenement te promoten. De reclamewagen is rijdend of stilstaand te gebruiken.

Het chassis van de reclamewagen is volbads verzinkt en voorzien van een spanframe in elke gewenste uitvoering en afmeting.
afneembare dissel en lichtbalk evenals de uitschuifbare stormpoten zijn standaard.

Echt opvallen? Bestel uw unieke reclamewagen

Of u nu rijdt of stilstaat, met een reclamewagen van Van der Horst valt uw merk, bedrijf of evenement pas echt goed op. Plaats een dergelijke wagen bijvoorbeeld op open terrein of stel deze op tijdens een festival om de aandacht te trekken. Met een Van der Horst reclamewagen haalt u een echte blikvanger in huis. Wist u dat u ook een wagen kunt leasen? Als u eenmalig de blik op uw evenement wilt vestigen kan dat ook, uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.


Reclamewagen naar eigen wens

Bij Van der Horst krijgt u standaard een reclamewagen geleverd met spanframe, afneembare dissel en lichtbalk. De uitschuifbare stormpoten bieden stevigheid aan de wagen als dat nodig is. Het spanframe is in elke gewenste maat uit te voeren. Dat maakt het mogelijk uw wagen vorm te geven naar uw wensen. De kunststof panelen die op de reclame-aanhanger geplaatst kunnen worden zijn afneembaar. U kunt één wagen dus inzetten voor meerdere doelen als u beschikt over meerdere kunststof panelen.


Prijs op aanvraag

Omdat de reclamewagen in meerdere uitvoeringen leverbaar is kunt u de prijs van uw aanhanger het beste direct aanvragen. Wij bieden u dan een scherpe offerte waarin uw wensen zijn opgenomen. Informeer naar de mogelijkheden via onze website of neem contact op voor meer informatie!
terug naar Aanhangwagens

Reklamewagen

Prijs op aanvraag