terug naar Aanhangwagens

Occasions

Opzoek naar een occasion? Bel ons voor de actuele vooraad!

Een occasion leveren wij altijd af conform ons hoge serviceniveau

  • Technisch in goed staat
  • Werkende verlichting
  • Alles gecontroleerd en gerepareerd 
  • Incl. onderhoudsrapport

Met een onderhoudsrapport laten we zien wat er gerepareerd en/of vervangen is

Bent u opzoek naar een speciale aanhangwagen en hebben wij deze momenteel niet dan gaan we graag voor u opzoek!

Voordelige aanhangwagen: occasion

Als er een te groot prijskaartje hangt aan een nieuwe aanhangwagen heeft Van der Horst aanhangwagens een mooie oplossing voor u: de occasion. Wij leveren gebruikte aanhangwagens die in zeer goede staat verkeren, volledig nagezien en gekeurd zijn voor jaren lang werkplezier. We doen geen consessies betreffende de technische staat. U krijgt altijd een perfect werkende aanhangwagens als occasion mee, inclusief onderhoudsrapport. Daarom kiest u voor Van der Horst aanhangwagens!

Voordelen van een aanhangwagen occasion

Door te kiezen voor een occasion bent u uiteraard voordeliger uit dan bij een nieuwe aanhangwagen. Dat maakt het mogelijk voor een groter of uitgebreider model te kiezen dan u in eerste instantie in gedachten had. Omdat Van der Horst aanhangwagens regelmatig occasions binnen krijgt of opkoopt is de kans groot dat we ook u een passende occasion kunnen aanbieden. Zit uw aanhangwagen er dit momenteel nog niet tussen? Dan gaan wij voor u op zoek naar het juiste product.


Zekerheid

Met onze service en het bijgeleverde onderhoudsrapport bent u altijd zeker van een werkend product. Bovendien weet u precies welke onderdelen vervangen zijn. Benieuwd naar onze tweedehands modellen? Kom langs of maak een afspraak met één van onze medewerkers. We willen ook voor u actief op zoek naar een juiste aanhangwagens, let wel enkel als we er 100% achter kunnen staan.
terug naar Aanhangwagens

Op zoek naar een occasion?

Prijs op aanvraag