terug naar Aanhangwagens

Motortrailer

U zoekt een motortrailer? Van der Horst aanhangwagens bied diverse uitvoeringen aan, standaard, standaard motortrailer aangepast of maatwerk, speciaalbouw geheel naar uw wens.
Motortrailers zijn de schadevrije transport oplossingen voor uw motorenvervoer, ongeremd voor de lichtere modellen en geremd voor meerdere modellen tegelijk vervoeren of voor de zware jongens.
Door de lage, dichte laadvloer in combinatie met de lange oprijplaat is het oprijden en plaatsen van uw motor een koud kunstje.
Wanneer u de motor op de trailer heeft staan, komt vaak het probleem om de hoek kijken dat u de motor moet vastzetten. Dat gaat niet eenvoudig als u alleen bent, hier heeft Van der Horst Aanhangwagens de juiste oplossing voor.

Op de dichte vloer wordt geen rijbaan maar een inrijklem gemonteerd. Wanneer u het voorwiel van de motor in de klem rijdt staat de motor vast. Zonder hulp van anderen, uw motor(s) op de motortrailer zetten.
Eke motortrailer heeft dit systeem omdat beschadigen van uw motor niet nodig is.

Alle modellen kunnen uitgevoerd worden in zowel de ongeremde als een geremde uitvoering. Tot de 750 kg geremd gebruikt u uw eigen kentekenplaat en boven de 750 kg uitvoering heeft de wagen een eigen kenteken.

De beste motortrailers vindt u bij Van der Horst

Of u nu uw eigen motor vervoert of bedrijfsmatig motorvoertuigen moet verplaatsen, een motor is een kostbaar voertuig en moet zonder schade op de plaats van bestemming aankomen. Daarom biedt Van der Horst aanhangwagens speciale motortrailers aan. Hiermee vervoert u zonder zorgen de meest uiteenlopende soorten motoren: van kleine tot grote modellen, van crossmotor tot zijspan.

Unieke motortrailer: met inrijklem

Van der Horst motortrailers zijn uniek in hun soort. U zet er eenvoudig uw motor zelf mee vast, zonder hulp van derden. In elke motortrailer wordt een inrijklem geplaatst, waardoor uw motor direct vaststaat. Bovendien zijn enkele modellen geschikt voor het vervoeren van meerdere motoren. Deze zijn uitgevoerd in een geremde versie. Motortrailers die gebruikt worden voor het vervoeren van één model of lichte motoren kunnen ook ongeremd worden geleverd. Alle modellen beschikken over een lage laadvloer met een lange oprijplaat zodat u eenvoudig uw motor op de aanhangwagen plaatst, ongeacht de ondergrond en zonder hulp van derden.

Meer weten?

Wij helpen u graag het vervoer van uw motor(en) optimaal te organiseren. Wilt u meer weten over onze motortrailers of bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een offerte aan! Dan weet u meteen waar u aan toe bent.
terug naar Aanhangwagens

HOKA Motortrailer 750 kg geremd

Maatvoering: 250 x150 LxBxH
Bruto draagvermogen: 750 kg geremd
Prijs op aanvraag

HOKA Motortrailer 750 kg geremd Alu

Maatvoering: 250 x 150 LxBxH
Bruto draagvermogen: 750 kg
Prijs op aanvraag
Art. nr: HM 752113

Humbaur HM 752113 Motortrailer

Maatvoering: 210x136 cm LxBxH
Bruto draagvermogen: 750kg
€ 1059 incl. btw
€ 875 excl. btw

Motortrailer Stema WOM XT verlaagbare trailer

Maatvoering: 251 x 153 cm LxBxH
Bruto draagvermogen: 1300 kg
€ 4211 incl. btw
€ 3480 excl. btw

Motortrailer Stema SHM plateauwagen

Maatvoering: 251 x 183 cm LxBxH
Bruto draagvermogen: 1300 kg
€ 2819 incl. btw
€ 2330 excl. btw

Motortrailer Stema STM

Maatvoering: 251 x 153 cm LxBxH
Bruto draagvermogen: 1300 kg
€ 2493 incl. btw
€ 2060 excl. btw