terug naar Aanhangwagens

Motortrailer

U zoekt een motortrailer? Van der Horst aanhangwagens bied diverse uitvoeringen aan, standaard, standaard motortrailer aangepast of maatwerk, speciaalbouw geheel naar uw wens.
Motortrailers zijn de schadevrije transport oplossingen voor uw motorenvervoer, ongeremd voor de lichtere modellen en geremd voor meerdere modellen tegelijk vervoeren of voor de zware jongens.
Door de lage, dichte laadvloer in combinatie met de lange oprijplaat is het oprijden en plaatsen van uw motor een koud kunstje.
Wanneer u de motor op de trailer heeft staan, komt vaak het probleem om de hoek kijken dat u de motor moet vastzetten. Dat gaat niet eenvoudig als u alleen bent, hier heeft Van der Horst Aanhangwagens de juiste oplossing voor.

Op de dichte vloer wordt geen rijbaan maar een inrijklem gemonteerd. Wanneer u het voorwiel van de motor in de klem rijdt staat de motor vast. Zonder hulp van anderen, uw motor(s) op de motortrailer zetten.
Eke motortrailer heeft dit systeem omdat beschadigen van uw motor niet nodig is.

Alle modellen kunnen uitgevoerd worden in zowel de ongeremde als een geremde uitvoering. Tot de 750 kg geremd gebruikt u uw eigen kentekenplaat en boven de 750 kg uitvoering heeft de wagen een eigen kenteken.

terug naar Aanhangwagens

HOKA Motortrailer 750 kg geremd

Maatvoering: 250 x150 LxBxH
Bruto draagvermogen: 750 kg geremd
€ 1483.- excl. btw

HOKA Motortrailer 750 kg geremd

Maatvoering: 250 x 150 LxBxH
Bruto draagvermogen: 750 kg
€ 1795.- excl. btw