terug naar Aanhangwagens

Laadkraan aanhangwagen

Aanhangwagen met hydraulische kraan.
Een aanhangwagen kan voorzien worden van een aanhangwagenkraan. Deze laadkraan is volledig elektrisch / hydraulisch te bedienen. De aanhangwagen kan een standaard model zijn of geheel naar uw wensen worden gebouwd. Van der Horst aanhangwagens bouwt specials in eigen werkplaats, de Hoka aanhangwagen. #voorwiekwaliteitwaardeert
Een aanhangwagenkraan kan geleverd worden met diverse reikwijdtes en in verschillende gewichten. Kozijnen, contragewichten en vele andere zware onderdelen kunnen zo eenvoudig geladen en of gelost worden.  De kraan heeft uitschuifbare giekdelen en heeft onder andere een hydraulische draaikrans. De kraan kan geleverd worden in een electrisch hydraulische (12V/24V) uitvoering of hydraulische (PTO) uitvoering.

Van der Horst aanhangwagens overlegd met u over de plaatsing van de kraan, om zo optimaal gebruik van deze kraan te kunnen maken.

De kraan kan met verschillende opties compleet gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan, 2x, 3x of 4x hydraulisch uitschuiven, hand- of hydraulischbediende uitschuifbare steunpoten en giekdelen, afstandbediening. ook het leveren van de kraan in uw bedrijfskleuren is mogelijk.
Zwaardere modellen kunnen worden voorzien van een Lastmoment Begrenzing Systeem met Stabiliteit Controle Unit (SCU).
terug naar Aanhangwagens

Kraan opbouw op elk gewenst model

Prijs op aanvraag

Handbediende kraan 900 kg

Bruto draagvermogen: 900 kg
€ 303 incl. btw
€ 250.- excl. btw

Handbediende kraan 500 kg met electrische lier

Bruto draagvermogen: 500 kg
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Plateauwagen met Maxilift 150 kraan

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Kraanopbouw Maxilift 380 op schamelwagen

Prijs op aanvraag