terug naar Aanhangwagens

Anssems KLTT 2000 305 x 150

€ 3872 incl. btw
€ 3200 excl. btw
Maatvoering: 305 x 150 cm LxBxH
Bruto draagvermogen: 2000 kg
KLT kipper, een betrouwbaar werkpaard
Deze budgetvriendelijke, achterwaartse kippers zijn breed inzetbaar en hebben een laag eigen gewicht. De kiepfunctie kunt u met de hand bedienen vanaf de dissel. De laadvloer is makkelijk bereikbaar door de neerklapbare aluminium borden. Het vaste voorbord zorgt voor extra stabiliteit van de laadbak. Alle borden zijn voorzien van een geïntegreerd bindrailsysteem voor het eenvoudig vastzetten van een laadnet.

Duurzaam en een laag eigen gewicht
De fabricage van het KLT chassis gebeurt uiterst nauwkeurig met lasersnijders en lasrobots. Alle onderdelen van het chassis worden volbad gegalvaniseerd. De sterke laadvloer is van multiplex hout voorzien van een antislipprofiel welke ondersteund wordt door stalen kokerprofielen. Dankzij het slimme ontwerp blijft er veel laadvermogen over. Ook de verlichting, assen, koppeling en oplooprem zijn van A-kwaliteit.

Meer mogelijkheden
Een KLT als basis voldoet prima, maar soms wenst u net wat extra laadruimte of comfort. Hiervoor heeft Van der Horst verschillende accessoires in het assortiment. Afhankelijk van wat u wenst te vervoeren, kunt u uw KLT optimaliseren voor uw persoonlijke gebruik.

Comfortabel en wendbaar
De goede wegligging en de betrouwbare oplooprem garanderen veiligheid en comfortabel rijgedrag. Als het gaat om bulkgoederen, zoals hout of tuinafval, heeft uw KLT er geen enkele moeite mee. Dankzij de wendbaarheid van dit model los je de goederen precies op de juiste plaats.
Informeer naar uw aanbieding
Totaal draagvermogen 2000 kg
Ledig gewicht 380 kg
laadvermogen 1620 kg
Aantal assen 2
Uitvoering geremd
Kiepbediening hand
Baklengte binnenwerks 305 cm
Bakbreedte binnenwerks 150 cm
Laadvloerhoogte 67 cm
Dissellengte 105 cm
Totale lengte 419 cm
Totale breedte 159 cm
Totale hoogte 97 cm
Bordhoogte 30 cm
Bandenmaat 155R13

Accessoires:
- Vlakzeil
- Opzetborden (hoogte 30 cm)
- Voorrek (hoogte 75 cm)
- Nethaken
- Universele aluminium rijplaten
- Reservewiel met steun
- Asschokbrekers