Aanhangwagens op maat gemaakt

Informatie?
bel ons!
0341-270605
Van der Horst Aanhangwagens is bouwer en leverancier van geremde en ongeremde aanhangwagens tot 3.500 kilo. Zowel ons eigen merk HOKA aanhangwagens als de bekende A-merken zijn in diverse modellen, zoals tandemas, enkelas (open en gesloten) en kieper, te verkrijgen. Wij hebben voor elke klant de juiste aanhangwagen!

Verkoop en verhuur aanhangwagens

De meeste aanhangwagens die wij verkopen, worden voornamelijk door professionals, zoals hoveniers, stratenmakers en bouwbedrijven, aangeschaft maar ook hebben we een ruim assortiment kwaliteits aanhangwagens voor de particulier. Tevens verhuren wij aanhangwagens aan consumenten en bedrijven. U geeft aan voor welke doeleinden u een aanhangwagen wilt aanschaffen en wij weten precies welke aanhangwagen voor u geschikt is.

Onderstaand een overzicht van onze producten, heeft u een idee en staat deze er niet bij, we zijn sterk in speciaal-werk!!
Onze Aanhangwagens

Enkelas open bakwagen ongeremd

meer informatie  

Enkelas open bakwagen geremd

meer informatie  

Tandemas open bakwagen

meer informatie  

Tandemas open plateauwagen

meer informatie  

Gesloten enkelasser bakwagen

meer informatie  

Gesloten tandemasser bakwagen

meer informatie  

Gesloten tandemasser plateauwagen

meer informatie  

Trilplaatwagen

meer informatie  

Gesloten schamelwagen

meer informatie  

Grootveewagens

meer informatie  

Bij Van der Horst Aanhangwagens kunt u terecht voor:


FOCWA en RDW-erkend

Dankzij onze kennis en opgedane ervaring mogen wij ons een erkend FOCWA aanhangwagenbouwbedrijf én RDW-erkend bedrijf noemen. Onze eigen HOKA aanhangwagens voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Daarnaast zijn wij, als RDW-erkend bedrijf, bevoegd om kentekens voor aanhangwagens af te geven en aanhangwagens op naam te zetten. Kortom, u hoeft bij aanschaf van een aanhangwagen nergens naar om te kijken. Alle papieren worden voor u geregeld!

Inruil bij Van der Horst Aanhangwagens

Kom eens langs bij Van der Horst Aanhangwagens! Wij laten graag onze aanhangwagens aan u zien. Kiest u ervoor om bij Van der Horst Aanhangwagens een aanhangwagen te kopen, bieden wij u de mogelijkheid aan uw huidige aanhangwagen bij ons in te ruilen.

Inkoop bij Van der Horst Aanhangwagens

Heeft u een aanhangwagen welke overbodig is geworden en wilt u deze verkopen, wij kopen ook uw aanhangwagen in.
Wij de handel, u geen zorgen!! Neem gerust contact op met ons en wij doen u geheel vrijblijvend een voorstel.